Εβδομάδα εκπαίδευσης των νέων μας υποψήφιων ομαδαρχών στο Chateaulin της Βρετάνης στη Γαλλία από 12 – 19.04.2019. Το Γαλλογερμανικό Γραφείο Νεολαίας και Συνεργασίας OFAJ – DFJW είναι ο χορηγός, διοργανωτής και υποστηρικτής αυτής της δράσης και τους Ευχαριστούμε από καρδιάς που τα τελευταία 5 έτη βρίσκονται μαζί μας και κάνουν τα όνειρα φιλίας, δημιουργικότητας και διαπολιτισμικής συνεργασίας των νέων μας πραγματικότητα!!! Δύο από τους τρείς νέους μας είναι πρώην συμμετέχοντες του Εwoca(+) for Everyone 2015-2017 και από έφηβες ξεπηδούν πια ως ενήλικες ομαδάρχισσες που θα ταξιδέψουν στο μέλλον τα νέα μας φιντάνια!! Μια προοπτική εργασιακή και δημιουργική που θα συνεχίσει να συνδέει τους νεους της Σαμοθράκης που βρίσκονται εκτός για σπουδές με τους νέους που βρίσκονται εντός στα σχολεία.

Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργατές μας Interkurturelles Nezwerk e.V(Neuruppin), Arpeggio (Thessaloniki) και Peuple et Culture (France) γιατί χωρίς την υποστήριξη τους αυτή η ευκαιρία για εκπαίδευση και άνοιγμα τοου κύκλου των διαπολιτισμικών ομαδαρχών δε θα μας είχε δοθεί. Είμαι μια πολύτιμη και μακρόχρονη συνεργασία που μας εμπλουτίζει.

Σήμερα τελείωσε το πρώτο κομμάτι της επιμόρφωσης για ομαδάρχες/ισσες διαπολιτισμικών ανταλλαγών που έγινε στο Châteaulin της Γαλλίας και συμμετείχαν η Ελλάδα, η Γερμανία και η Γαλλία. Όλοι οι συμετέχοντες έχουν μαζί τους μια βαλίτσα γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις για την διαπολιτισμική ανταλλαγή, την ομαδική εργασία και την γλωσσική εμψύχωση. Ο Αντώνης Παπαμιχαηλ από το Vision Network Athens ήταν στην ομάδα μετάφρασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *