«Με τα κιάλια του Vision στραμμένα στις ευρωεκλογές»

1. 30 λέξεις για μένα

Ζω και εργάζομαι στο Παλαιό Φάληρο ως μαχόμενη δικηγόρος και αυτό με βοηθάει να οραματίζομαι και να δημιουργώ για την καλυτέρευση της ζωής του τόπου μου. Βασικές επαγγελματικές επιδιώξεις, η αποτελεσματική λύση των προβλημάτων των πελατών μου. Είμαι ήρεμη, φιλομαθής, μου αρέσει η οδήγηση και η λογοτεχνία.

2. Τι οραματίζομαι για την Ευρώπη του αύριο

Μια Ευρώπη ανθρώπινη, ενωμένη και ενοποιημένη, περισσότερο απ’ ότι είναι σήμερα. Τα κράτη μέλη της να διατηρούν χαρακτηριστικά όπως γλώσσα, έθιμα, κουλτούρα, και να συνυπάρχουν σαν να είναι όλα μαζί ένα κράτος.

3. Ποια από τις μεγάλες προκλήσεις της ΕΕ θα έθετα ως προτεραιότητα υπό το πρίσμα της επαγγελματικής ιδιότητάς μου

Η Δημιουργία Ευρωσυντάγματος και κοινής νομοθεσίας για όλα τα κράτη της ΕΕ. Να λειτουργήσει η δικαιοσύνη πραγματικά σε εργασιακά θέματα και στο πρόβλημα της μετανάστευσης.

4. Πως μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση να υποστηρίξει την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Οι δήμοι και οι κοινότητες ως κύτταρα του οργανισμού που λέγεται κράτος, πρέπει να φροντίσουν για την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της ιδέας της ενωμένης Ευρώπης. Παράλληλα, τα μοντέλα αυτοδιοίκησης που συναντιούνται στις πιο ανεπτυγμένες χώρες, θα πρέπει να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση για τον ελλαδικό χώρο.

5. Τι θα έλεγα σε έναν νέο προκειμένου να τον πείσω να ψηφίσει

Η ζωή, η καθημερινότητα αλλά και το μέλλον του τόπου συναρτώνται άμεσα και απόλυτα από την πολιτική και τον τρόπο διακυβέρνησης αυτού. Έτσι, δεν είναι σωστό για κανέναν να παραμένει απλός θεατής ή αδιάφορος. Αντίθετα, μελετώντας το πολιτικό πεδίο πρέπει να επιλέξει που θα δώσει την ψήφο του και να μην αφήσει τους υπόλοιπους να αποφασίσουν γι’ αυτόν. Η συμμετοχή είναι το παν στη ζωή. Κανείς μόνος του δεν προόδευσε, αν πριν δεν έχει ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο.

#elenimavrothalassitou #thistimeimvoting #dimospalaioufalirou #synexiZoume #europeanissues@vna #vision4europe #EUandME #palaiofaliro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *